Inofficiell utställning JHKK, Torsta 2013

Som första startande på dagen blev det en rätt så tidig morgon för oss imorse. Messi fick kliva upp och äta frukost och sen vilade vi lite innnan det blev dags för avfärd mot Ås och Torsta (där jag för övrigt gick mina tre gymnasieår, natur inriktning häst på naturbruksgymnasium).
 
Dagen bjöd på strålande väder och Messi var på sitt allra bästa humör, pigg och framåt men skötte sig jättfint bland alla hundar (vår pojke har nämligen kommit på hur roligt det är att skälla på alla med fyra ben men idag var han exemplarisk, fördelen med att det blir för många hundar att hålla koll på säg)
 
Vi hade en helt underbar domare, Towe Lööv som var väldigt lugn och harmonisk, vilket är underbart då vår kille är lite försiktig mot främlingar. Messi skötte sig väldigt bra i ringen och det hela slutade med BIR, Hp och Grupp 2:a. Underbara, älskade vovve!
 
Följande utlåtande fick vi: "Trevlig juniorhane, prop huvud, något ljusa ögon, bra hals, plan rygg, goda vinklar. Bra helhet. Rör sig med fint flytande steg, bra päls."
 
 
 
Nästa utställning blir den internationella i Svenstavik i aug, tråkigt nog verkar det inte hållas någon på närmare håll innan dess, men vi håller ögonen öppna. Tills dess ska vi fortsätta träna :).
 

Kommentarer
Postat av: Louise

Vilken fin kritik, grattis! Ni kan väl komma till Tvååker och Perrospecialen, så får vi äntligen träffas - vad kul det skulle vara! Lite långt för er kanske, men vad sägs om lite sommarsemester på västkusten! Senaste anmälan, före den 10/6! Lily skickar med en stor blöt puss till brorsan Messi!

2013-06-06 @ 20:20:51
URL: http://isaodicho.blogg.se
Postat av: Simone

Gullplutt :-)

2013-06-06 @ 23:29:01
Postat av: Louise

Vad kul, då ses vi på kennelträffen!

2013-06-07 @ 19:38:58
URL: http://isaodicho.blogg.se
Postat av: anneli

Grattis vad bra det går för er. Jag ska göra mitt bästa för att komma till svenstavik o heja på er. Men vi ses ju innan dess:)kram

2013-06-10 @ 22:19:30
URL: http://www.la-sirenitas.se
Postat av: Louise

Grattis till Messis fina hälsoresultat HD A - kan ju inte bli bättre!/Louise

2013-06-15 @ 21:04:14
URL: http://isaodicho.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0