Dagisplats.

Nu var det ett litet tag sen ni hörde något ifrån mig och det beror på att matte haft fullt upp med dels jobb och sen universitet på det.
 
Jag mår i alla fall prima och i vanlig ordning har det hänt massor sen sist!
Det har blivit ett veterinärbesök till sen sist där jag fick dra ut den sista hörntanden, även den satt som berg och två stygn fick de sy. Och tro inte att jag tycker att det är speciellt roligt med stygn i munnen, redan dagen efter drog jag loss dom när jag slängde runt leksakerna här hemma. Tur nog hade såret redan blivt så fint att veterinären inte tyckte att det gjorde något :)
 
Igår var sista gången på klickerkursen och jag avslutade den med bravur! På en timme hann jag lära mig både snurra runt och rulla runt, så nu är jag som en riktigt cirkushund! Fick massor av fint beröm från ledaren Tolle så nu är matte sugen att lära mig nya saker och jag hakar ju gärna på :)
 
Matte och husse har tagit beslutet att jag ska får börja på hunddagis då jag inte riktigt vill nöja mig med att vara hemma själv när de jobbar. Dagisplats har vi fått på F4-hundcenter och det är samma ställe där vi är och "kursar" vilket betyder att både jag och matte och husse känner personalen väl. Det är ordnat så att jag ska få bo brevid perron Mira som också kommer från La Sirenita´s och vi alla tror att vi kommer att trivas perfekt med varandra!
Ska verkligen bli jättespännande att se hur det kommer att bli och hur jag fungerar där, och att det dessutom är på samma ställe där vi kommer att fortsätta gå spännande kurser på kvällarna gör ju inte saken sämre.
 
Bjuder på en bild från förra helgen då vi var i Aspås och busade med settern Raya!
 
Kramar från

Veterinärbesök och andra hyss.

Nä nu tusan får det räcka med veterinärbesök för mig, känns som om vi är stamkunder där snart.
 
Allt började med att matte och husse i förra veckan upptäckte att mina hörntänder i nederkäken började växa upp bakom mina mjölktänder. Inte alls bra med tanke på att jag redan har lite trångt bett. Vi fick veterinärtid dagen efter och det resulterade i operation och borttagning av två hörntänder. I samband med det upptäckte veterinären att jag hade en svampinfektion i vänster öra.
Eftersom jag har varit irriterad i öronen till och från så beslutade matte redan tidigt i somras att låta håret sitta kvar men detta fungerar uppenbarligen inte bra så veterinären var tvungen att plocka rent öronen. Jag fick örondroppar som behandling och allt var frid och fröjd enda tills jag kliade sönder det andra örat.
 
Efter en väldigt ledsen helg där det andra örat bara blev sämre blev det nu i veckan en tur till veterinären igen med nya droppar och smärtstillande. Men tur är väl att det finns medicin för jag är redan mycket piggare och öronen börjar se riktigt fina ut så nu är det bara att hoppas att det håller i sig och ser bra ut även på onsdag då vi ska på återbesök.
 
Annars är allt bra, matte påstår att jag kommit in i någon slags för-trotsålder men det kan jag inte hålla med om, lite bus ska väl alla klara av?;) Och vad gör väl det att jag biter sönder golvsocklar, stövlar och blommor när man är älskad oavsett?:) (men lite jobbigt tycker nog matte och husse att jag är när jag hittar på sånna hyss)
 
Matte var på uppstarten av klickerkursen i tisdags, det tyckte hon var jätteintressant och jag längtar tills nästa gång då jag får följa med, tills dess får jag nöja mig med att bli  "inklickad":) 
 
Trevlig helg på er därute! 

RSS 2.0