Fina röntgenresultat.

I lördags blev det firande av fina röntgenresultat. HD A och ED Ua, helt underbart!
Så skönt att veta allt allt är okej:)
 
Lördagen spenderades i Aspås med en helt galen hund, Raya löper och Messi visade verkligen att han blivit en stor kille, gnällspiken våran, det är inte lätt alla gånger ;).
Igår blev det mysdag inne då regnet bara öste ner, inte ens världens mest vattenälskande hund uppskattade det, men ibland är det faktiskt skönt med sånna dagar också :)
 
Och nu är vi alltså i början av midsommarveckan, helt otroligt vad tiden går! Kan knappt förstå att det gått över ett år sedan vi hämtade vår pärla, de växer ju så fort! Tur att det finns bilder att titta på, även fast det är svårt att tro att vår ståtliga kille varit en så liten ulltuss!

 
 
..och på tal om ståtlig, efter lite inspiration av Anneli idag har vi satt igång "mission muskler" idag, passande nog var jag iväg och handlade mig en cykel i helgen för träningsbruk (nu när jag inte får springa på den skadade foten) så idag tog jag och Messi vår första tur. Gick över förväntan. Har cyklat med honom i Aspås en gång förut men nu stack vi ut här i utkanten av stan med mycket folk, hundar och bilar. Vet ju att han är som en ängel så länge det inte går förbi någon annan hund, men idag skötte han sig exemplariskt även mot mötande hundar. Blev en kort tur för att börja försiktigt och nu är vi taggade att köra igen :).. Ska försöka lägga upp en bra träningsplan för att bygga muskler i lagomt tempo, så jag hoppas att det ska synas skillnad i framtiden, men som sagt.. bättre att ta det lugnt och få behålla en frisk och glad hund :)
De lovar fint väder på midsommarafton så vem vet, kanske blir en simtur då om matte inte tycker att det är för kallt! ;) Återkommer om det :)
 
Ha det så bra!
Kram
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anneli

Gissar på att få se ett vältränat ekipage i Svenstavik;) Visst har det gått fort, känns som nyss lilla pralinkullen flyttade. Syster Bessie fick också HD A så nu ser det bra ut på alla som varit till röntgen..hoppas det forsätter så. Två kvar nu. Ha det bra och vi ses på träffen, längtar dit:) Kramar Anneli o Co

2013-06-24 @ 13:58:07
URL: http://www.la-sirenitas.se
Postat av: Louise

Här hade vi också en mysdag igår, för regnet stod som spön i backen hela dagen. Men idag blir det ngn form av träning, oavsett väder! Lily har också börjat följa med på mina cykelturer och det går bättre och bättre för varje gång. Eftersom hon är en "talande" hund så skällde hon till en början på tvåhjulingen (till synes inte av rädsla, utan mer för att markera vad hon tyckte om att ett metallföremål fanns mellan henne o matte), men nu går det som en dans. Ser fram emot kennelträffen - ska bli så kul att träffas!/Louise, Lily o Co

2013-06-27 @ 11:30:13
URL: http://isaodicho.blogg.se
Postat av: Louise

Håller med dig - kennelträffen ngt att längta efter!/Louise i Co

2013-07-04 @ 14:00:30
URL: http://isaodicho.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0