Efterlängtad semester.

Nu har vi äntligen sex långa veckor med semster att se fram emot, underbart! (Husse får vänta tre dagar till innan han får ledigt, men snart så!)
Dock har vädret inte visat sig från sin bästa sida; det är kallt, blåsigt och regnigt så vi håller tummarna för bättring på den fronten.
 
Igår tog vi en härlig promenad uppför slalombacken på Frösön och vi lyckades tajma in uppehåll där till och med solen hälsade på en liten stund. Backen är inte något särskilt lång men med en ordentlig lutning är det jobbigt ändå. Dock är utsikten på "toppen" helt klart värt hela promenaden. Östersund stad från sin vackraste vy!

 
 
 
 
Just nu laddar vi inför fjällvandring till helgen. Vi planerar att vandra upp till Blåhammaren (Åre kommun) och där blir det övernattning innan vi vandrar neråt igen på söndagen. Nu hoppas vi bara på att det blir bra väder så att det går att genomföra vandringen, med Jämtlandsfjällen vet man aldrig och vi vill inte hamna i något blås-och regnoväder.
 
I övrigt har det nog inte undgått någon att vi har tagit på oss rollen som lokalombud i Jämtlanads län vilket är en jätterolig utmaning. Målet är att samordna det tappra lilla gäng med Perros som finns här i länet och det ska bli spännande att se hur många vi lyckas samla inför framtida träffar, för nog dyker det upp lite okända hundar både här och var :).
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Louise

Vad härligt ni verkar ha det - underbara bilder! Vi ses ju snart o Lily längtar efter att snart få busa runt med sina syskon!/Louise

2013-07-10 @ 08:35:39
URL: http://isaodicho.blogg.se
Postat av: Margareta och Ginnis

Jag har aldrig varit på Frösön men i alla fall spelat Frösöblomster på pianot. Fantastisk utsikt! Och sedan blir jag full av beundran över en perro med så fin brun färg. Kul att du är lokalombud! Jag är lokalombud i Blekinge där det inte heller finns en uppsjö av perrosar men de som finns träffar vi på promenader. Vi har också haft en kurs i specialsök tillsammans med Småland. Ha det så gott i Jämtland!

2013-07-10 @ 09:05:47
URL: http://perroginnis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0