Kennelträff 2013

Bättre sent än aldrig men nu ska jag äntligen skriva några rader om kennelträffen i fina Smedjebacken :)
 
Vi (husse, matte och Messi och Miró) packade in oss tidigt på torsdagsmorgonen i bilen med husvagn och började de 45 milen mot Smedjebacken och La Sirenitas kennel. Vi lämnade ett regnigt Östersund och möttes av strålande sol i Dalarna, bra start på minisemestern med andra ord! :-) Vi anlände på eftermiddagen och gjorde oss hemmastadda i husvagnen. Efter ett tag fick vi sällskap av Carina och Bosse från Åland som hade lilla söta Pandora med sig.
 
Det blev en tidig kväll för att ladda inför fredagen då fler hundägare och hundar anlände. Vi startade dagen med ett besök vid Ulvshyttan (tror att det heter så) eftersom vi hade passerat förbi där dagen innan och dels var jag nyfiken att se vad det var och sen såg jag även potential för fina bilder där :-) Vi traskade runt där ett tag och sedan passade vi på att lägga ett varsitt personspår till Messi som fick ligga medan vi fikade. På kvällen blev det lite bad med hundarna, bygge av agilitybana och lite ringträning, så mysigt!
 
Miró (mammas sötnos), Tommy och Messi.
 
Ser lagomt nöjd ut över att behöva "sitta modell".
 
Messi vid Ulvshyttan
 
Fina, utrycksfulla Miró
 
 
Lördagen bjöd på fint väder. Dagen startade med mingel och självklart träff av syskon med familjer. Det var så roligt att 5 av 6 syskon hade möjlighet att komma! :-) Så fina praliner med underbara familjer, och vad roligt det var att de liknar varandra så mycket både utseendemässigt och till sättet :-).
Dagen fortsatte med aktiviteter så som fotografering, rallylydnad, snabbaste Perron osv.. underbara Anneli och Nanna med co. som ordnar så bra! Kvällen avslutades med en gemensam middag och skön sommarvärme :-)
 
Ett försök till lite passivitet.
 

Syskonen Melker och Lily.
 
Lily, Melker, Messi och Dante
 
Fina Melker
 
Mamma Nessie
 
Hela stora gänget!
 
Familjeträff
 
Melker, Messi, Lily och pappa Manne
 
5 av 6 syskon samt mamma och pappa
 
Söta Lily!
 
Test av rallylydnad, riktigt kul!
 
Bad med Messi och brorsan Melker
 
Full action med flygande hundar!
 
Innan vi åkte på söndagen blev det lite mer ringträning, superbra för oss som mer än gärna tar emot alla tips vi kan få. Speciellt tack till Lousie som kom med flera bra råd, nu tränar vi för fullt hemma :-) Resan hem gick bra men nog blev vi lite besvikna när vi möttes av ett 8-gradigt Östersund, Brrrr!
 
Tack och lov har vädret helt slagit om och nu njuter vi av flera dagar med högsommarvärme.. vilket behövdes för nu har äntigen vår badkruka vågat sig i och simmat, duktig Messi! :-)
Nu ikväll har vi varit iväg på ringträning med kennelklubben i Jämtlands län, uppskattar att ca 30 hundar av alla möjliga raser var med, och jag tyckte att Messi skötte sig väldigt bra, men erkänner att vi är lite nervösa inför nästa veckas utställning i Svenstavik!
 
Ha det så bra :-)
 
 

Kommentarer
Postat av: Louise

Åh, vilka roliga da'r vi hade och vad kul att träffa er o fina Messi! Lily skickar med en sommarpuss till brorsan! Härliga bilder!/Louise o Co

2013-07-26 @ 00:30:22
URL: http://isaodicho.blogg.se
Postat av: Harriet Zetterström

Hej! Ser att du också var på kennelträff. Då kanske du träffade våra före detta daghundar Marrón och Avalanche? Deras husse/matte heter Erling och Anita Mikaelsson från Söderbodan norr om Skellefteå. Vi var dagisföräldrar till fine Marrón i fyra år. Jag tycker att din Messi är väldigt lik Marrón.

Svar: Ja dom var på plats, så trevliga hundar och ägare! Vad kul att ni varit dagisföräldrar till Marrón, även Messi går på dagis här i Östersund :-) Marrón är jättefin så det tackar jag för!
perronmessi.blogg.se

2013-07-27 @ 11:00:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0